Kalatacot
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää vehnää, sisältää gluteenia, meksikolainen, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, leivänpäälliset, kalaa

Kalatacot

8 annosta

 

Trendikkäät kalatacot syödään tortillakupeista. Annosta höystää avokado, salaatti ja tomaatti sekä kastikkeet.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (145 g) maissitortillakuppeja (Santa Maria)
  • Täyte
  • 1 paketti
    (400 g) pakasteseitifileetä
  • 4 rkl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    suolaa
  • ripaus
    rouhittua valkopippuria
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
  • öljyä
  • Lisukkeeksi
  • avokadoa
  • tomaattia
  • jäävuorisalaattia
  • salsakastiketta
  • ranskankermaa
 

Ohjeet

Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA