Kalkkunaa ja karpaloita punaviinikastikkeella
Tykkäämiset
9 9
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Kalkkunaa ja karpaloita punaviinikastikkeella

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 750 g
    Kariniemen kalkkunan rintafileetä
  • 1 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 1 dl
    vettä
  • 1 dl
    punaviiniä
  • 1 dl
    karpaloita
  • 2 kpl
    punasipulia
  • 0.2 tl
    timjamia
  • 0.8 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 3 kpl
    porkkanaa
  • 0.5 tl
    rosépippuria
  • 1.5 dl
    Becel Kevyt Ruokaa
 

Ohjeet

Kuumenna Becel Juokseva paistinpannussa ja ruskista kalkkunafilee siinä kauttaaltaan. Siirrä filee uunivuokaan. Kuori sipulit ja porkkanat. Ota ½ sipuli ja ½ porkkana ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi. Lohko loput sipulit ja porkkanat ja lisää ne uunivuokaan kalkkunan kanssa. Paista fileetä ja kasviksia uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes kalkkunafilee on kypsä. Valmista sillä välin kastike. Lisää porkkana- ja sipulikuutiot paistinpannulle ja kuullota niitä hetki. Kaada joukkoon vesi, viini sekä mausteet. Anna kiehua 10 minuuttia. Soseuta kastike ja lisää joukkoon Becel Kevyt Ruoka sekä vasikkaliemitiiviste. Kiehauta kastike. Anna kypsän fileen vetäytyä folioon peitettynä hetken aikaa ennen leikkaamista. Tarjoile kalkkuna karpaloiden, punaviinikastikkeen ja kasvisten kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA