Kalkkunaa ja tomaattista linssimuhennosta
Tykkäämiset
0 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, pannulla, pidemmän kaavan mukaan, paistokset, kana, liha, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Kalkkunaa ja tomaattista linssimuhennosta

4:lle hengelle
Varaa aikaa

Lisää

Ainesosat

  • suolaa ja mustapippuria
  • 400 g
    Kariniemen Kalkkunan Minuuttipihvi, hunajamarinoitu
  • 1 dl
    vettä
  • 1
    porkkana
  • 1 kpl
    valkosipulinkynsi
  • 2 dl
    tomaattimehua
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 2
    siivua HK Amerikan pekonia
  • 2 kpl
    shalottisipulia
  • 2 dl
    vihreitä linssejä
  • 4 kpl
    tomaattia
  • 4 dl
    (noin) lihalientä
 

Ohjeet

Liota linssit kylmässä vedessä vähintään kaksi tuntia.

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuori ja kuutioi porkkana. Leikkaa tomaatit neljään lohkoon, poista tomaateista sisus ja kuutioi ne. Hienonna pekoni siivuiksi ja kuullota se pannulla. Lisää mukaan öljy, linssit, sipulit, valkosipuli ja porkkana. Kuullota hetki ja lisää mukaan vesi, tomaattimehu sekä tomaattikuutiot. Lisää lihalientä sen verran että muhennos on kosteaa. Anna hautua noin 20 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun muhennos on valmis, paista kalkkunat pannulla öljyssä noin kolme minuuttia per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla.