Kalkkunarulla ja appelisiini-rakuunakastike
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, uunissa, gluteeniton, munaton, kana, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Kalkkunarulla ja appelisiini-rakuunakastike

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    kalkkunan fileerulla
  • Kastike:
  • 0
    hiukan hunajaa
  • 1 tl
    rakuunaa
  • 1 dl
    kermaa
  • 2 dl
    paistolientä (ja kanalientä fondista)
  • 2 dl
    appelsiinimehua
  • 2 rkl
    vaaleaa kastikesuurusta
 

Ohjeet

Kypsennä kalkkunarullaa 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes paistovahti pomppaa ulos. Huuhdo vuoka parilla desilitralla vettä. Siivilöi liemi kattilaan ja voimista sen makua fondilla. Lisää myös appelsiinimehu ja hiukan hunajaa. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta kastikesuuruksella. Lisää kerma ja rakuuna. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä, jonka joukossa on kuullotettuja lehtiselleri- ja paprikakuutioita.