Kana-pestocalzonet
Tykkäämiset
115 39
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kana, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Kana-pestocalzonet

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Taikina
  • 5 dl
    pizzajauhoja
  • 0.3 pakettia
    hiivaa
  • 2 dl
    vettä
  • Täyte
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 300 g
    maustamattomia broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 pussi
    (200 g) pakasteparsakaalia
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 3 rkl
    pestokastiketta
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Kuumenna jäistä parsakaalia mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia. Valuta pussin muodostunut liemi ja kaada parsakaalit pannulle. Lisää joukkoon pestokastike ja kääntele sekaisin. Anna täytteen jäähtyä. Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli paloista pyöreänmuotoiset pizzapohjat. Jaa jäähtynyt täyte pizzapohjien toiselle reunalle ja ripottele päälle juustoraaste. Käännä taikinapohjat täytteen päälle ja kääntele tai nipistele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa 12?15 minuuttia. Paistolämpötila 225 astetta. Paistoaika 12 - 15 minuuttia.