Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
450 gmarinoituja broilerinsuikaleita
-
300 gpakastekasviksia
-
1 rklFlora Culinessea
-
2 dlvähärasvaista juustoraastetta
-
3 kplvalkosipulinkynttä
-
200 glasagnelevyjä
-
0.5 rklFlora Culinessea
-
0.5 dlvettä
-
0.5 tlmustapippuria
-
1.5 rklKnorr Kanafondia
-
500 gtomaattimurskaa
-
5 dlFlora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
Ohjeet
Ruskista broilerinsuikaleet Flora Culinessessa paistokasarissa. Lisää pakastekasvikset ja jatka paistamista hetki. Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Lisää kastikkeeseen liemitiiviste, hienonnetut valkosipulinkynnet ja pippuri. Anna kastikkeen hautua 5-10 minuuttia. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka Flora Culinessella. Tarvitset lasagneen 9 levyä. Aloita kokoaminen kaatamalla neljännes Flora Kevyt&Paksua vuokaan. Lado seuraavaksi kolme lasagnelevyä ja pinnalle neljännes valkokastikkeesta ja puolet kanakastikkeesta. Tee seuraavat kerrokset samalla tavalla. Asettele päällimmäiseksi reilusti Flora Kevyt&Paksua ja juustoraaste. Paista lasagnea 180 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan. Tarjoa lasagne höyryävän kuumana raikkaan salaatin kanssa. Idea! Halutessasi voit ripotella osan juustoraasteesta kerrosten väliin.
© Unilever 2010