Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Kananpoikaa ja pilahviriisiä
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, uunissa, alkuruokia ja klassikoita, pidemmän kaavan mukaan, uuniruoka, kana, liha, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Kananpoikaa ja pilahviriisiä

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    kasvis- tai kanalientä (suolaa)
  • 1
    valkosipulinkynsi silputtuna
  • 1
    pieni sipuli silputtuna
  • 1 pkt
    Kariniemen Kananpojan uunifilee (á n 800 g)
  • 200 g
    herne-maissi-paprikaseosta (pakaste)
  • 0.5 ruukkua
    tuoretta persiljaa silputtuna
  • 4 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 1.5 rkl
    öljyä
 

Ohjeet

Kypsennä uunifileet pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä kasvis- tai kanaliemi kattilassa tai valmista liemi vedestä ja liemikuutiosta. Lisää ripaus suolaa, jos liemipohja on suolaton. Laita tyhjään kasariin 1-2 rkl öljyä ja kuullota sipulit. Lisää kuiva riisi ja kuullota pari minuuttia, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää lämmin liemi ja peitä kattila kannella.Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Lisää sulanut herne-maissi-paprikaseos ja persiljasilppu. Anna lämmetä vielä muutama minuutti. Anna uunifileiden vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Leikkaa ne sitten 3-4 osaan ja tarjoa pilahviriisin sekä raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA