Kananpojan uunipaloja vihannesriisin ja lime-jugurttidipin kera
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, uunissa, alkuruokia ja klassikoita, pidemmän kaavan mukaan, uuniruoka, kana, liha, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Kananpojan uunipaloja vihannesriisin ja lime-jugurttidipin kera

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 prk
    maustamatonta jugurttia
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1
    lime
  • 1 pss
    pakastevihanneksia
  • 1 pkt
    Kariniemen Kananpojan uunipalat n. 1,25 kg
  • 4 dl
    riisiä
 

Ohjeet

Valmista uunipalat pakkauksen ohjeen mukaan uunissa. Keitä riisi runsaassa vedessä. Kun riisi on kypsää lisää joukkoon vihannessekoitus ja kuumenna. Valuta riisi ja kasvikset.

Mausta riisi-vihannessekoitus kurkumalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta limen kuoresta vihreä osa ja purista menu. Sekoita kermaviilin joukkoon limen kuori ja mehu sekä murskattu valkosipuli. Mausta kastike lopuksi ripauksella suolaa ja pippuria.