Kanapiirakka
Tykkäämiset
6 6
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kana, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Kanapiirakka

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 0.3 kpl
    Knorr Kanaliemikuutiota
  • 800 g
    lehtitaikinaa (pakaste)
  • 200 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 1 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 2 tl
    currya
  • 0.5 tl
    chilijauhetta
  • 1 l
    Vettä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    paprikaa
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata lehtitaikinalevyt. Levitä toinen lehtitaikinalevy leivinpaperilla suojatun uunipellin päälle. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kanaliemivalmiste.Keitä riisi kypsäksi, valuta riisit. Suikaloi rintafileet ja ruskista suikaleet öljyssä. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja mausteet. Mausta lopuksi tuorejuustolla. Levitä täyte lehtitaikinalevyn päälle. Aseta toinen lehtitaikinalevy kanneksi täytteen päälle. Painele reunat haarukalla kiinni. Voitele pinta kananmunalla. Paista 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.