Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Kaneli-voisilmäpullat
12:lle hengelle

” Leivo perinteistä pullaa! Kanelinen täyte viimeistelee herkut.
Ainesosat
-
1kananmuna
-
1 dlsokeria
-
1kananmuna voiteluun
-
2.5 dlmaitoa
-
25 ghiivaa
-
8 dlvehnäjauhoja
-
1.5 tlkardemummaa
-
100 gsulatettua margariinia
-
1 tlsuolaa
- Voiteluun
-
1 kplkananmuna
- Täyte
-
2 tlkanelia
-
0.5 dlfariinisokeria
-
50 gpehmeää voita
Ohjeet
Liuota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää joukkoon puolet jauhoista puuhaarukalla sekoittaen. Lisää taikinaan rasva ja alusta loppujen jauhojen kanssa taikinaksi. Anna taikinan kohota 45 minuuttia peitettynä lämpimässä paikassa. Pyöritä taikina tangoksi ja leikkaa yhtä suuriksi paloiksi. Pyörittele paloista pullia ja anna kohota peitettynä 10 minuuttia. Paina peukalolla pullien keskelle kolo. Voitele pullat munalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nosta teelusikallinen täytettä jokaiseen koloon. Ripottele pinnalle sokeria. Paista pullia 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Paistolämpötila 200 astetta. Paistoaika noin 10 minuuttia.
© SOK Viestintä ja julkaisut 1010