Kantarellikastike
Tykkäämiset
2 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, pääruoka, helppo, pannulla, kastikkeet, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa

Kantarellikastike

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 1
    sipuli
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    kermaa
  • 0.5 l
    kantarelleja tai 1 tlk säilykekanttarelleja
  • 1.5
    rouhittua katajanmarjaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia ja sieniä öljyssä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Jos käytät säilykesieniä, kuullota sipuli ensin ja lisää sienet myöhemmin. Lisää kerma sieni-sipuliseokseen ja hauduta kastiketta, kunnes se sakenee. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella hienonnettuja katajanmarjoja. Tarjoile uusien perunoiden ja paistettujen kalojen kanssa.