Karibianmeren lohivartaat
Tykkäämiset
32 39
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää kalaa, sisältää pähkinöitä, sisältää sitrusta

Karibianmeren lohivartaat

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    suuri purjo
  • 900 g
    lohi- tai kirjolohifileetä
  • Marinadi:
  • 1 tl
    sambal oelek -mausteseosta
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    raastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl
    fariinisokeria
  • 4 rkl
    limetin mehua
  • 2 tl
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 8
    grillitikkua
 

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15?20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.