Karitsan fileet
Tykkäämiset
223 59
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, lammas, liha, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lammasta, sisältää lihaa

Karitsan fileet

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Paisti
  • 0
    mustapippuria
  • 0
    nippu persiljaa
  • 450 g
    karitsan sisäfileetä, pakaste
  • 1 tl
    rosmariinia
  • 3.5 rkl
    dijonsinappia
  • 0
    voita tai öljyä paistamiseen
  • 1 tl
    suolaa
  • Kastike
  • 0
    (tummaa kastikesuurusta)
  • 1 prk
    demi glace -kastikepohjaa
  • 1 dl
    punaviiniä
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 0.5 tl
    rosmariinia
  • 0
    (suolaa)
  • Lisäkkeeksi
  • 1 pussi
    pakasteuunijuureksia
 

Ohjeet

Ota liha sulamaan edellisenä päivänä ja sulata se jääkaapissa. Pane kastikkeen ainekset kiehumaan hiljalleen. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Hienonna persilja ja sekoita joukkoon rosmariini. Paista fileet kuumalla pannulla öljyssä tai margariinissa 5?8 minuuttia. Liha on mureaa, kun sisus on vielä ruusunpunaista. Nosta fileet työlaudalle ja sivele niille sinappia. Sirottele päälle persilja. Tarjoa lisänä uunissa kypsennettyjä pakasteuunijuureksia. Tarkista kastikkeen maku ja suurusta tarvittaessa. Viipaloi liha ja tarjoa kasvisten ja valkosipuliperunoiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA