Karitsapullat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_huhtikuun_reseptit, proteiinipitoinen, sisältää lammasta, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää viljaa, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, pihvit ja pyörykät

Karitsapullat

16 kappaletta

 

Muotoile karitsapullat uusiksi, mutta mausta perinteitä kunnioittaen.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    karitsanjauhelihaa (pakaste)
  • 1 kpl
    ruukku persiljaa
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 3 dl
    riisiä tai pakkauksen ohjeen mukaan
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 1
    oliiviöljyä paistamiseen
 

Ohjeet

Sulata jauheliha. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta kurkumalla.

Hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita pyörykkäainekset kulhossa taikinaksi. Pyörittele soikeiksi pulliksi.

Kuumenna ohut kerros öljyä paistinpannulla. Paista pyörykät kypsiksi, noin 10–15 minuuttia, pannua välillä heilutellen. Tarjoa kurkumariisin kera.