Karkkipekaani-tryffelit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, vegaaninen, sisältää suklaata, sisältää sokeria, kasvisruoka, sisältää pähkinöitä, jälkiruoka, gluteeniton, kalaa

Karkkipekaani-tryffelit

40 kappaletta

 

Pakkaa suklaatryffelit värikkäisiin konvehtivuokiin, kääri sellofaaniin ja ilahduta suklaanystävää ihanalla pikkulahjalla!

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    tummaa suklaata (maidotonta)
  • 1 prk
    (400 g) kookosmaitoa
  • Karkkipekaanit
  • 100 g
    pekaanipähkinöitä
  • 2 rkl
    sokeria
  • 1 tl
    kanelia
  • 0.5 dl
    vettä
  • Lisäksi
  • 1
    strösseleitä, kookoshiutaleita, kaakaojauhetta, pähkinöitä tms.
  • 2 pakettia
    konvehtivuokia
 

Ohjeet

Laita kookosmaito yöksi jääkaappiin.

Tee karkkipekaanit. Kuumenna ainekset pannulla sekoitellen tahmeaksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä leivinpaperin päällä. Rouhi veitsellä muruiksi.

Pilko suklaa kulhoon. Avaa kylmä kookosmaitopurkki ja kuori pinnalta kiinteä osa. Älä käytä vesiosaa. (Hyödynnä se esimerkiksi smoothiessa. )

Kuumenna kiinteä kookosmaito lähes kiehuvaksi. Kaada kuuma maito suklaaseen sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.

Lisää pähkinämurut. Jäähdytä jääkaapissa 2 tuntia.

Muotoile kookos-suklaaseos pieniksi tryffeleiksi ja kierittele valitsemissasi koristeissa. Aseta makeisvuokiin.