Kasvis-tofupannu
Tykkäämiset
64 41
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Kasvis-tofupannu

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 270 g
    tofua
  • Tofun marinadi:
  • 0
    mustapippuria
  • 1 rkl
    tomaattisosetta
  • 0.5 dl
    soijakastiketta
  • 2 tl
    hunajaa
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 dl
    öljyä
  • 0.5 tl
    yrttimaustetta
  • Kasvispannu:
  • 300 g
    parsakaalia
  • 1
    kesäkurpitsa (n. 300 g)
  • 1 dl
    vettä
  • 2
    sipulia
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1 dl
    pähkinöitä rouhittuna
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2
    paprikaa
 

Ohjeet

Paloittele tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi. Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA