Kasvisburritot
Tykkäämiset
20 14
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää laktoosia

Kasvisburritot

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    vihreä paprika
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    sipulia
  • 2
    porkkanaa
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1 prk
    ruskeita- tai kidneypapuja
  • 1 rkl
    chilitahnaa (Go-Tan Sambal Oelek)
  • 1 tl
    sokeria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Tarjoiluun:
  • 0
    salaattia
  • 0
    jalopenoja
  • 6 kpl
    tortilla-lettuja
  • 2 dl
    juustoraastetta (esim. cheddarjuusto)
  • 3
    tomaattia
  • 1 prk
    tomaattisalsakastiketta
  • 1 prk
    ranskankermaa
 

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.