Kasvislasagne 1
Tykkäämiset
2 4
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, uunissa, pasta, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kasvislasagne 1

6:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1 dl
    vettä
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 200 g
    lasagnelevyjä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 500 g
    pakastekasviksia
  • 1 tl
    provencale-yrttiseosta
  • 1 prk
    säilykeherkkusieniä
  • 1 tl
    suolaa
  • Juustokastike:
  • 0.2 tl
    viherpippurirouhetta
  • 0.8 dl
    vehnäjauhoja
  • 175 g
    juustoraastetta
  • 8 dl
    maitoa
  • 50 g
    margariinia
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipulia hetki. Lisää valkosipulinkynnet, tomaattimurska, vesi, pakastekasvikset ja mausteet. Kuumenna, kunnes kasvikset ovat sulaneet. Lisää paloitellut herkkusienet. Jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Sulata margariini kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita. Kaada maito joukkoon erissä, samalla hyvin sekoittaen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja hienonnetulla viherpippurilla. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa joukkoon. Kokoa lasagne uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle juustokastiketta, nosta lasagnelevyt pinnalle. Annostele päälle kasviskastiketta ja juustokastiketta. Nosta päälle lasagnelevyt, kasvis- ja juustokastike. Tee kerroksia samalla tavoin ja jätä päällimmäiseksi lasagnelevyt sekä juustokastike. Kypsennä lasagnea 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA