Kasvislasagnette
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, kasvisruoka, munaton, alkuruokia ja klassikoita, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kasvislasagnette

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • juustoraastetta (pinnalle)
  • 5 dl
    Keiju Kaurajuomaa
  • 1 tl
    currya
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 2 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 2 rkl
    kasvisfondia
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 0.5 tl
    paprikajauhetta
  • 100 g
    sipulikuutioita (pakaste)
  • 1 tl
    basilikaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Kuumenna Keiju Juokseva kasarissa, lisää sipulit ja kuullota hetki. Lisää curry ja parikajauhe ja jatka kuullottamista vielä hetki.

Sekoita joukkoon jauhot, lisää Keiju Kaurajuoma, Keiju Ruoka, kasvikset ja mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Jos haluat, ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasossa 30 minuuttia. Ota vuoka uunista vaikka ruoka on vielä löysää. Anna ruoan vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.