Kasvismozzarellasalaatti
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, kasvisruoka, italialainen, sisältää maitoa, alkuruoka, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, salaatti

Kasvismozzarellasalaatti

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 2
    kesäkurpitsaa
  • 1
    munakoiso
  • 3
    paprikaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 prk
    (285/ 175 g) papusekoitusta (papu mix)
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1
    (125 g) mozzarellaa
  • Sitruunakastike
  • 0.5
    sitruunan mehu
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0.5 tl
    yrttiseosta
  • 1
    persiljaa koristeeksi
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsat ja munakoiso. Leikkaa ne noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenkodat. Paloittele paprikat.

Levitä kasvikset leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle öljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Huuhtele ja valuta pavut lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää pavut ja valkosipulit kasvisten päälle ja anna niiden paahtua 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita kastikkeen ainekset. Viipaloi mozzarella. Nostele salaatinainekset tarjoilukulhoon ja pirskota päälle kastike. Koristele persiljalla.