Kasvispannari
Tykkäämiset
10 10
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, keskitaso, uunissa, leivonnaiset, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kasvispannari

7:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    parsakaali
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 dl
    juustoraastetta, esim. emmentaalia
  • 2
    munaa
  • 0.5
    kesäkurpitsaa
  • 8 dl
    maitoa
  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 50 g
    rasvaa
  • 50 g
    pakastepinaattia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon, lisää puolet maidosta ja kaikki jauhot sekä suola ja puristettu valkosipuli. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit ja sulata pinaatti. Lisää taikinaan pinaatti, juustoraaste ja puolet sulatetusta rasvasta. Voitele laakea uunivuoka lopulla rasvalla. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle kasvikset. Paista noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa annospaloiksi.