Kasvispastavuoka
Tykkäämiset
358 182
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, pannulla, uunissa, pasta, munaton, kasvisruoka, hiilihydraattipitoinen, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Kasvispastavuoka

6:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    pastaa
  • 1
    porkkana
  • 1
    pieni kesäkurpitsa (n. 200 g)
  • 2 l
    vettä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    sipulia
  • 2
    paprikaa
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 tl
    sokeria
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    timjamia
  • 1 tl
    suolaa
  • Kastike
  • 5 dl
    maitoa
  • 150 g
    juustoraastetta
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
 

Ohjeet

Pese kasvikset. Kuori porkkanat. ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset. ja kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia. Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois. Valmista kastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon. Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle maito-juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa. 0905