Kasvistäytteiset kesäkurpitsat
Tykkäämiset
16 8
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Kasvistäytteiset kesäkurpitsat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    Kukkakaalia
  • 1 tl
    sitruunapippuria
  • 1 kpl
    fenkolia
  • 2 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1.5 dl
    maitoa
  • 100 g
    Crème Bonjour Yrttitarhaa
  • 1 ps
    Knorr Hollandaisekastikeaineksia
 

Ohjeet

Halkaise kesäkurpitsa ja koverra sisus pois. Laita kesäkurpitsan puolikkaat öljyllä voideltuun uunivuokaan. Voitele myös puolikkaiden sisäpinta öljyllä ja ripottele pinnalle sitruunapippuria. Paloittele puhdistettu fenkoli ja kesäkurpitsan sisus. Pese ja lohko kukkakaali. Sekoita kastikeainespussin sisältö ja maito kattilassa. Kuumenna kastike samalla koko ajan sekoittaen ja keitä pari minuuttia. Sulata joukkoon tuorejuusto. Lisää kastikkeeseen kasvikset. Nostele täyte kesäkurpitsan puolikkaille ja kypsennä uunissa 200 °C lämpötilassa noin puoli tuntia.