Kätevä kala-kasvisvuoka
Tykkäämiset
10 1
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Kätevä kala-kasvisvuoka

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    kasvislientä
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 4.5
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 rkl
    sitruunanmehua
  • 500 g
    pakastettua tai tuoretta vaaleaa kalaa
  • 0
    Marinadi
  • 0
    ripaus valkopippuria
  • 0
    suolaa
  • Lisäksi
  • 2 dl
    raastettua kevytjuustoa
  • 3
    tomaattia
  • 0.5
    kesäkurpitsaa
  • 4
    perunaa
  • 3
    valkosipulin kynttä
 

Ohjeet

Yhdistä marinadin ainekset muovipussiin. Pane tuoreet tai sulatetut pakastekalapalat marinadiin ja anna maustua noin tunnin ajan. Kuori perunat ja viipaloi ne sekä tomaatit ja kesäkurpitsa. Nosta kalapalat marinadista ja pane palat kasvisviipaleiden päälle vuokaan. Valele kasvisten päälle hiukan marinadilientä ja kasvisliemi. Ripottele kalapalojen päälle vielä kevytjuustoraastetta ja peitä vuoka foliolla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää eli noin ½ tuntia. Nosta lopuksi lämpö vielä 250 asteeseen ja poista folio. Paista noin pari kolme minuuttia, kunnes juustoraaste on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA