Katkarapu-artisokkapasta
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, pasta, salaatti

Katkarapu-artisokkapasta

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1
    limetti
  • 9 dl
    pastaa
  • 200 g
    katkarapuja
  • 1 prk
    säilöttyjä artisokan sydämiä
  • 8 kpl
    aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 1 rasia
    pisara- tai miniluumutomaatteja
  • 2 dl
    rucolan lehtiä
  • 1 rasia
    Valio Viola® tilli tuorejuustoa
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Sipuli-yrttiseos
  • 2
    punasipulia
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 dl
    sitruunamelissan lehtiä
  • 2 tl
    sokeria
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista ensin sipuli-yrttiseos. Hienonna sipulit ja pehmitä makua mikrossa kuumentamalla n. 20 sek. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Käsittele sillä aikaa muut ainekset.

Valuta katkaravut. Paloittele valutetut artisokan sydämet 4 - 6 osaan. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.

Purista limetin mehu. Puolita tuoreet tomaatit. Huuhtele ja kuivaa rucolan lehdet tarvittaessa.

Valuta pastan keitinvesi pois. Sulata kuuman pastan joukkoon tuorejuusto. Lisää ruokakerma ja mausteet.

Lisää katkaravut, artisokat, aurinkokuivatut tomaatit ja limetin mehu. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.

Lisää tomaatit ja rucola. Tarjoa pasta heti. Viimeistele annokset sipuli-yrttiseoksella.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA