Katkarapu-kookoskeitto
Tykkäämiset
29 1
Osuvuus
96%

Katkarapu-kookoskeitto

4:lle hengelle

 

Itämaistyyppisessä keitossa on katkarapuja, kasviksia, ihanaa mausteisuutta ja liemenä lempeää kookosmaitoa. Halutessasi voit koristella katkarapu-kookoskeiton korianterilla.

Lisää

Ainesosat

  • 8 dl
    kalalientä
  • 1 prk
    (400 g) kookosmaitoa
  • 3 rkl
    tomaattisosetta
  • 1 rkl
    punaista thai curry -tahnaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 0
    pala tuoretta inkivääriä
  • 1
    limetin raastettu kuori
  • 200 g
    herkkusieniä
  • 1
    paprika
  • 1 pussi
    (180 g) katkarapuja
  • 0.5
    limetin mehu
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0 ripaus
    suolaa
  • Lisäksi
  • 0
    (korianteria)
 

Ohjeet

Kiehauta kattilassa kalaliemi, kookosmaito, tomaattisose ja currytahna. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet, inkivääri ja limetin kuori. Puhdista ja viipaloi sienet. Paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä muutama minuutti. Lisää jäiset katkaravut ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, pippurilla ja limetin mehulla. Halutessasi lisää pinnalle hienonnettua korianteria.