Katkarapu-munakasrulla
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, uunissa, merenelävät, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, pääsiäisherkut

Katkarapu-munakasrulla

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0.8 dl
    hiivaleipäjauhoja
  • 3 dl
    maitoa
  • 4
    kananmunaa
  • 0 ripaus
    suolaa
  • Täyte
  • 1 pussi
    pakastekatkarapuja (180 g)
  • 1 paketti
    kylmäsavulohifileesiivuja (150 g)
  • 1
    punasipuli
  • 1 prk
    ranskankermaa (150 g)
  • 2
    liivatelehteä
  • 2 rkl
    makeaa chilikastiketta
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 2 rkl
    vettä
  • 0.5 dl
    hienonnettua tuoretta tilliä
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0
    koristeluun tilliä
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munakastaikinan aineet keskenään ja kaada taikina noin 25 x 30 cm kokoiselle leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin. Kumoa munakaslevy varovasti leivinpaperin päälle jäähtymään. Valuta katkaravut. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohiviipaleet. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa katkaravut, hienonnettu lohi, punasipuli, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta seos chilikastikkeella, ripauksella suolaa ja pippuria. Kiehauta sitruunamehu-vesiseos kattilassa. Purista liivatteista neste ja liuota ne kuumaan liemeen. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin sisään. Peitä käärö foliolla ja anna jähmettyä muutaman tunnin ennen tarjoilua.