Katkarapu-simpukkapasta
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kastikkeet, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Katkarapu-simpukkapasta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    pastaa
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 prk
    simpukoita
  • 2 rkl
    tillisilppua
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrttiä
  • 150 g
    katkarapuja
  • 1.5 dl
    valkoviiniä
 

Ohjeet

Laita pasta (esim. gnocchi) kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Kuullota sipulit Flora Culinessessa paistokasarissa. Lisää joukkoon valkoviini ja anna kiehua hetki. Lisää kastikkeen joukkoon Creme Bonjour Cuisine, katkaravut ja valutetut simpukat. Kuumenna kastike, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Valuta pastat ja yhdista kastikkeen kanssa. Annostele lautasille ja ripottele pinnalle tilliä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA