Katkarapu-valkosipulifettuccine
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää mereneläviä, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää viljaa, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, pasta

Katkarapu-valkosipulifettuccine

3 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 180 g
    katkarapuja
  • pak
    tuorepastaa
  • 50 g
    Valio voi valkosipuli
  • ruohosipuli
 

Ohjeet

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.

Tarjoa heti alku- tai pikkuruokana salaatin kera.

Mittaa voi pannulle. Anna sulaa. Lisää katkaravut. Kiehauta. Siirrä levyltä, etteivät katkaravut sitkisty.

Varaa pasta ja sen keitinvesi valmiiksi niin, että saat sen nopeasti kuumaksi ja kypsäksi.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada katkaravut valutetun, kuuman pastan päälle suoraan lautasille.

VINKKI

* Korvaa valkosipulivoi halutessasi Valio voi sitruunalla.

* Tarjoa valkosipulivoissa kuumennettuja katkarapuja pastan sijaan myös paahdetun, vaalean leivän päällä. Lisää pinnalle hienonnettua, tuoretta tilliä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA