Katkarapu-wasabikääröt
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, sisältää soijaa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, aasialainen, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, gluteeniton, pääruoka, suolaiset leivonaiset, salaatti

Katkarapu-wasabikääröt

12 kappaletta

 

Sormin syötävät salaattikääröt syntyvät nopeasti. Vegeversion saat korvaamalla katkaravut marinoidulla tofulla.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kerä vihreää salaattia
  • 1 kpl
    limelohkoja
  • 1 kpl
    chiliviipaleita
  • 1 kpl
    korianteria
  • Täyte
  • 200 g
    isoja katkaravun pyrstöjä tai jättikatkaravun pyrstöjä
  • 150 g
    tuorejuustoa
  • 0.5 kpl
    ruukku korianteria
  • 1.5 tl
    wasabia
  • 1 kpl
    limen mehu
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Dippi
  • 1 kpl
    limen mehu
  • 0.2 dl
    (¼ dl) soijakastiketta
  • 0.8 dl
    (¾ dl) makeaa chilikastiketta
 

Ohjeet

Tee täyte. Sulata katkaravut siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Hienonna pyrstöt karkeaksi muruksi. Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi. Silppua korianteri. Lisää rapumurut, korianteri, wasabi, limen mehu ja suola juustoon.

Sekoita dipin ainekset keskenään.

Irrota lehdet salaattikerästä ja levitä ne työtasolle. Pane ruokalusikallinen täytettä lehden alareunaan, käännä sivut päälle ja kääri lehti rullalle kaalikääryleiden tapaan. Kiinnitä tikulla. Pidä kääröt jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Koristele kääröt pienillä limelohkoilla, chiliviipaleilla ja korianterilla juuri ennen tarjoamista.