Katkarapukakku
Tykkäämiset
2 5
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Katkarapukakku

14:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    maitoa
  • 70 g
    parmesaanijuustoa
  • 2 dl
    tilliä
  • 150 g
    katkarapuja
  • 15 kpl
    paahtoleipäviipaletta
  • 200 g
    Crème Bonjour Katkarapua
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 1.5 dl
    Flora vispiä
  • 100 g
    katkarapuja
  • 50 g
    Flora margariinia
 

Ohjeet

Vaahdota Flora Vispi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto ja lisää valutetut katkaravut.Hienonna tilli ja lisää siitä puolet vaahtoon. Mausta vaahto sitruunapippurilla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Laita kerros leipäviipaleita (n. 20 cm x 20 cm) tarjoiluastian pohjalle. Kostuta leivät maidolla. Levitä leipien päälle puolet katkarapuvaahdosta. Laita uusi leipäkerros, kostuta maidolla ja laita loput vaahdosta päälle. Levitä kolmannen leipäkerroksen leiville reilusti Flora margariinia. Sekoita loppu tillisilppu ja juustoraaste keskenään. Kasta leipien rasvapinta tilli-juustoseokseen ja laita leivät kakun kanneksi. Anna kakun vetätäytyä jääkaapissa 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Koristele kakku katkaravuilla.