Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Katkarapumunakasrulla
4 annosta

” Kylmänä tarjottava munakasrulla käy hyvin iltapalaksi, lounasruoaksi tai vierasaterian alkuruoaksi. Katkaravut voi korvata haarukalla hienonnetulla tonni- tai savukalalla.
Ainesosat
-
6munaa
-
1.5 dlvehnäjauhoja
-
6 dlmaitoa
-
1 tlsuolaa
- Täyte
-
250 gisoja pakastekatkarapuja
-
0.5kerää jääsalaattia
-
3 rkltillisilppua
-
1 dlranskankermaa
-
2 rklmajoneesia
-
1valkosipulin kynsi
-
0.2 tlcayennenpippuria
-
0.5 tlsuolaa
- Koristeeksi
-
80 gkatkarapuja
-
1roseepippuria
-
1tilliä
Ohjeet
Ota katkaravut sulamaan siivilään hyvissä ajoin. Sekoita munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito ja suola, sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se sitten puhtaalle leivinpaperille. Sekoita majoneesi ranskankermaan. Mausta murskatulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Levitä seos levyn päälle. Revi salaatti suikaleiksi ja ripottele tillin kanssa levylle. Lisää lopuksi katkaravut. Kääri levy rullaksi kääretortun tapaan. Koristele.
© SOK