Katkarapumunakasrulla
Tykkäämiset
0 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, sisältää vehnää, sisältää mereneläviä, sisältää valkosipulia, Pohjoismaat, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, suolaiset leivonaiset, kalaa

Katkarapumunakasrulla

4 annosta

 

Kylmänä tarjottava munakasrulla käy hyvin iltapalaksi, lounasruoaksi tai vierasaterian alkuruoaksi. Katkaravut voi korvata haarukalla hienonnetulla tonni- tai savukalalla.

Lisää

Ainesosat

  • 6
    munaa
  • 1.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 6 dl
    maitoa
  • 1 tl
    suolaa
  • Täyte
  • 250 g
    isoja pakastekatkarapuja
  • 0.5
    kerää jääsalaattia
  • 3 rkl
    tillisilppua
  • 1 dl
    ranskankermaa
  • 2 rkl
    majoneesia
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 0.2 tl
    cayennenpippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Koristeeksi
  • 80 g
    katkarapuja
  • 1
    roseepippuria
  • 1
    tilliä
 

Ohjeet

Ota katkaravut sulamaan siivilään hyvissä ajoin. Sekoita munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito ja suola, sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se sitten puhtaalle leivinpaperille. Sekoita majoneesi ranskankermaan. Mausta murskatulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Levitä seos levyn päälle. Revi salaatti suikaleiksi ja ripottele tillin kanssa levylle. Lisää lopuksi katkaravut. Kääri levy rullaksi kääretortun tapaan. Koristele.