Katkarapupiirakka
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kalaa, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Katkarapupiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    katkarapuja
  • 1 dl
    tilliä
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 200 g
    Crème Bonjour Katkarapua
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 1.5 dl
    juustoraastetta
  • 1.5 dl
    Flora Culinessea
 

Ohjeet

Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Laita pohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Riko kananmunien rakenne kulhossa rikki. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut, tillisilppu ja pippuri. Kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa 40 minuuttia. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kanssa.