Katkaraputäytteiset cannellonit
Tykkäämiset
10 4
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, pasta, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Katkaraputäytteiset cannellonit

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (250 g) cannelloneja
  • Täyte:
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    tuoretta tilliä
  • 2
    sipulia
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 200 g
    tuorejuustoa (esim. valkosipuli)
  • 0.5 tl
    currya
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 500 g
    pakastekatkarapuja
  • 0.2 tl
    suolaa
  • Päälle:
  • 1 dl
    ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta
  • 100 g
    juustoraastetta
  • 1 prk
    tomaattikastiketta
 

Ohjeet

Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma tai kasvirasvavalmiste. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 225 asteessa uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Tarjoile cannellonit salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA