Katkarapuvokki
Tykkäämiset
7 2
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa

Katkarapuvokki

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 450 g
    pakastevokkivihanneksia
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 1 rkl
    tuoretta inkivääriraastetta
  • 2 rkl
    (seesami)öljy
  • 2 pakettia
    katkaravun makuisia nuudeleita
  • 180 g
    pakastekatkarapuja
  • Kastike:
  • 1 rkl
    maissijauhoja
  • 1
    nuudelipussin mausteet
  • 1 rkl
    makeaa thai chilikastiketta
  • 1 tl
    soijaa
  • 3 rkl
    (seesami)öljyä
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.