Kattilalasagne
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%

Kattilalasagne

6:lle hengelle

 

400 g naudanjauhelihaa 1 sipuli 1 tl valkosipulimurskaa tilkka öljy 6 dl vettä 2 tlk Mascarpone pastakastiketta (à 390 g) 2 Knorr Kanaliemikuutiota 1 rkl punaviinietikkaa 1 tl timjamia 0,5 tl suolaa 0,5 tl mustapippuria 12 lasagnelevyjä 2 pkt mozzarellajuustoa Valmistus - Kuori ja hienonna sipuli. - Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi. - Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri. - Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.

Lisää

Ainesosat

 

Ohjeet