Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
9
7
Osuvuus
93%
Muut luokittelutiedot
lisäkkeet, pääruoka, pannulla, tulinen, kasvisruoka, edullinen, helppo, gluteeniton, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa
Ainesosat
-
1 pussi(250 g) kebablihaa
-
1 pussi(500 g) pakasteperuna-sipulisuikaleita
-
1 rklöljyä
-
1 dlmaitoa
-
4kananmunaa
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
0 ripaussuolaa
Ohjeet
Anna kebablihan sulaa puolikohmeiseksi. Paahda jäistä peruna-sipuliseosta kuivalla teflonpannulla, kunnes siitä haihtuu ylimääräinen neste ja seos saa hieman väriä. Lisää pannulle öljy ja mausteet. Ripottele lihasuikaleet perunaseoksen päälle ja sekoita lastalla. Sekoita kulhossa kananmunat ja maito. Valuta se pannulle. Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Valuta munakas varovaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja anna ruskistua kuumien grillivastusten alla, kunnes pinta saa kauniin värin.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0611