Keltainen makkarakeitto
Tykkäämiset
5 9
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, munaton, makkarat, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Keltainen makkarakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    koristeeksi persiljaa
  • 300 g
    lanttua
  • 300 g
    nakkeja tai siskonmakkaroita
  • 1
    sipuli
  • 1 l
    vettä
  • 2
    porkkanaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    currya
  • 2
    kasvisliemikuutiota
  • 200 g
    palsternakkaa
  • 0.5 tl
    mietoa chilirouhetta
  • 1 pussi
    (200 g) pakastemaissia
  • 0
    nokare sulatejuustoa
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele porkkanat, lanttu ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää muut kasvikset ja mausteet ja kääntele vielä hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Puristele makkarat keittoon ja lisää maissit ja nokare juustoa. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.