Kermainen kastike kananpojasta
Tykkäämiset
11 1
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, kastikkeet, jauheliha, liha, kana, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Kermainen kastike kananpojasta

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • suolaa ja mustapippuria
  • 400 g
    Kariniemen Kananpojan paistijauheliha
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    currya
  • 1 dl
    kermaa
  • 2
    porkkanaa
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 2 tl
    maissitärkkelystä
  • 2.5 dl
    kanalientä
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkanat. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää porkkanat, curry ja sipulisilppu. Kypsennä muutama minuutti ja kaada joukkoon kanaliemi. Sekoita kylmään kermaan maissitärkkelys ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lopuksi mukaan hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile muhennos esimerkiksi perunasoseen kanssa.