Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0pala purjon vihreää osaa
-
6perunaa
-
400 glohifileetä
-
1sipuli
-
1porkkana
-
1 lvettä
-
2 rklmargariinia
-
2 rklvehnäjauhoja
-
2kalaliemikuutiota
-
2 dlruokakermaa
-
9maustepippuria
- Pinnalle:
-
0hienonnettua tilliä
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise purjo, huuhtele huolella ja leikkaa viipaleiksi. Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Sulata kattilan pohjalla rasva ja lisää joukkoon kasvikset. Kääntele aineksia muutama minuutti. Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita. Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippurit. Keitä kasviksia, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi. Lisää kattilaan ruokakerma ja paloiteltu lohi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Lisää hienonnettua tilliä ja tarjoa keitto ruisleivän kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut