Kermainen parsapaistos Bearnaisekastikkeella
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, uunissa, alkuruokia ja klassikoita, pidemmän kaavan mukaan, paistokset, uuniruoka, kana, liha, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Kermainen parsapaistos Bearnaisekastikkeella

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • 1
    nippu tankoparsaa tai 300 g parsan nuppuja
  • 1 tlk
    HK Bearnaise-kastiketta
  • 1 pkt
    (n. 650 g) Kariniemen Kananpojan kermaista parsapaistosta
 

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Poista pakkauksen kansi ja laita kartonkivuoka 175 asteiseen uuniin noin 40 minuutiksi.

Kuori tankoparsat ja poista pala kannasta.

Keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes parsat antavat hieman myöten.

Kuumenna HK Bearnaise-kastike ja tarjoa tankoparsat ja Bernaise-kastike kermaisen parsapaistoksen ja perunoiden kanssa.