Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
3
2
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
sisältää gluteenia, sisältää munaa, sisältää viljaa, pääruoka, pasta, salaatti
Ainesosat
-
1 rasiajuustotäytteisiä tuoreravioleja
-
1pieni punasipuli
-
1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
-
1 dloliivirenkaita
-
2kasvisliemikuutiota
-
200 gparsakaalia
-
200 gkukkakaalia
-
2 lvettä
- Kastike:
-
2 rklvalkoviinietikkaa
-
0.2 tlmustapippuria
-
0.5 dlöljyä
-
1valkosipulin kynsi
-
0.2 tlsuolaa
Ohjeet
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
© SOK viestintä ja julkaisut