Kesäinen raviolisalaatti
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, sisältää munaa, sisältää viljaa, pääruoka, pasta, salaatti

Kesäinen raviolisalaatti

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 rasia
    juustotäytteisiä tuoreravioleja
  • 1
    pieni punasipuli
  • 1 dl
    aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
  • 1 dl
    oliivirenkaita
  • 2
    kasvisliemikuutiota
  • 200 g
    parsakaalia
  • 200 g
    kukkakaalia
  • 2 l
    vettä
  • Kastike:
  • 2 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 dl
    öljyä
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.