Kesäinen savukalasalaatti
Tykkäämiset
6 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, keskitaso, salaatti, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia

Kesäinen savukalasalaatti

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    kerä lehtisalaattia
  • 100 g
    perhospastaa, farfalle
  • 275 g
    savustettua lohta tai kirjolohta
  • 4
    keitettyä munaa, noin 8 min.
  • 0
    vettä, suolaa
  • 0
    muutama lehti jotakin toista salaattia
  • 0
    pala tuoretta kurkkua
  • 0
    mustapippurirouhetta
  • Kastike:
  • 0.5 rkl
    balsamietikkaa
  • 4 rkl
    oliiviöljyä
  • 0
    hiukan sokeria ja ripaus suolaa
  • 0
    hiven valkopippuria
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa runsaassa vedessä lähes kypsäksi eli al dente -pisteeseen. Valuta ja jäähdytä. Keitä, jäähdytä ja halkaise munat. Viipaloi savukala, josta olet poistanut ruodot ja nahat. Asettele kaikki ainekset laakealle vadille salaattipedille. Sekoita kastike ja valuta tasaisesti ainesten päälle. Tarjoa lisänä maukasta leipää.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA