Kesäkurpitsarullat
Tykkäämiset
4 1
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, keskitaso, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Kesäkurpitsarullat

24:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 3 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 4 rkl
    oliiviöljyä
  • 1
    iso kesäkurpitsa
  • Täyte:
  • 1
    ruukku tuoretta basilikaa
  • 50 g
    pinjansiemeniä
  • 200 g
    maustamatonta kevyttuorejuustoa
  • 0.5 tl
    sitruunamehua
  • 0
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa siitä juustohöylällä 24 viipaletta pituussuunnassa. Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa viipaleiden päälle ja anna marinoitua jääkaapissa täytteen teon ajan. Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla. Varo, etteivät ne pala. Hienonna basilika. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Lusikoi 1 tl täytettä kunkin kesäkurpitsaviipaleen päähän ja kääri rullaksi. Voit halutessasi vielä pirskottaa hieman oliiviöljyä päälle. Tarjoa alkupalana.