Kevätrisotto
Tykkäämiset
33 17
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Kevätrisotto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.1 l
    tuoretta pinaattia
  • 1 l
    Vettä
  • 1 dl
    parmesaanijuustoraastetta
  • 1 kpl
    sitruunaa
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 dl
    valkoviiniä
  • 2 kpl
    salottisipulia
  • 2 kpl
    salaattisipulia
  • 3 rkl
    Knorr Kanafondia
  • 3 dl
    risottoriisiä
  • 100 g
    parsaa (tuore)
  • 50 g
    parmesaanijuustoa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä parsat kevyesti suolatussa vedessä. Anna kiehua noin 2 minuuttia. Kiehauta vesi, viini ja kanafondi. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuullota sipuli ja riisi, älä ruskista. Kaada joukkoon lientä vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Lisää lientä vähitellen. Kun riisi on melkein valmista, lisää joukkoon paloiteltu parsa. Kuori ja hienonna salaattisipulit. Sekoita joukkoon salaattisipuli ja pinaatti. Lisää lopuksi parmesaaniraaste ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehutilkalla. Koristele risotto höylätyillä parmesaanilastuilla ja raastetulla sitruunankuorella.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA