Kevätsalaatti kahdeksalle
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, alkuruoka, lisäkkeet, välipala, helppo, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, hiilihydraattipitoinen, kevyt, sisältää maitoa, pääsiäisherkut

Kevätsalaatti kahdeksalle

8:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 430 g
    (1 tlk) parsaa paloina
  • 2 kpl
    persikkaa
  • 200 g
    (1 pussi) kuivattuja viikunoita
  • 200 g
    mozzarellajuustoa
  • 2
    ruukkua erilaisia salaatteja
  • Salaatinkastike:
  • 0
    mustapippuria
  • 5 rkl
    öljyä
  • 3 rkl
    punaviinietikkaa
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Pese ja lohko persikat neljään osaan. Halkaise viikunat neljään osaan ja purista lohkot auki, niin että siemenet näkyvät. Valuta parsat ja leikkaa mozzarella viipaleiksi. Paloittele salaatit ja yhdistä aineet ilmavaksi salaatiksi. Lisää kastike valmiiseen salaattiin tai tarjoile erikseen pöydässä.