Kievin kana
Tykkäämiset
28 2
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

sisältää sitrusta, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Kievin kana

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 4
    broilerin rintafilepihviä
  • Maustevoi
  • 100 g
    voita
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    silputtua persiljaa
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 0.2 tl
    kuivattua rakuunaa
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.2 tl
    suolaa
  • Levitykseen
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 2
    munaa
  • 1.5 dl
    korppujauhoja
  • 2 rkl
    vettä
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • Paistamiseen
  • 0
    öljyä tai voita
 

Ohjeet

1. Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.

2. Leikkaa kovettunut voi paloiksi.

3. Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.

4. Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.

5. Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.

6. Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.