Kiinankaalia Pekingin tapaan
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää soijaa, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, kiinalainen, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, paistokset

Kiinankaalia Pekingin tapaan

4 annosta

 

Kiinankaali on parhaimmillaan lämpimissä ruoissa. Erityisesti aasialainen hapanimelä makumaailma korostaa kiinankaalin mietoa makua.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    ´(noin 500 g) kiinankaali
  • 1.5
    chiliä
  • 4
    valkosipulinkynttä
  • 2
    cm:n pala inkivääriä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 tl
    fariinisokeria
  • 2 rkl
    soijaa
  • 1.5 rkl
    sitruunamehua
  • 3 rkl
    silputtua ruohosipulia
  • 1 rkl
    seesaminsiemeniä
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 1 ripaus
    mustapippuria
 

Ohjeet

Irrota kiinankaalin lehdet toisistaan. Huuhdo lehdet ja kuivaa paperilla. Leikkaa lehdet isohkoiksi paloiksi. Silppua tai viipaloi chilit. Raasta inkivääri. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna 1 rkl öljyä vokissa, paista puolet kiinankaalista nopeasti pehmeäksi ja nosta pois pannulta. Lisää öljyä ja paista loppu kaali. Siirrä pois pannulta. Kaada vielä tilkka öljyä vokkiin, lisää chili, valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna hetki. Lisää sokeri, soija ja sitruunamehu. Kiehauta seos. Pane kiinankaali takaisin pannulle ja kääntele hetki kastikkeessa. Lisää pinnalle ruohosipulisilppu ja seesaminsiemenet.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA