Kikherne-rucolasalaatti
Tykkäämiset
5 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

salaatti, nopea, munaton, omenaton, pähkinätön, helppo, alkuruoka, sisältää maitoa, italialainen, kasvisruoka, sisältää sitrusta, proteiinipitoinen, sisältää laktoosia

Kikherne-rucolasalaatti

2 annosta
Nopea
Helppo

 

Rucolasalaattia, sitruunamarinoituja kikherneitä ja parmesanijuustolastuja

Lisää

Ainesosat

  • rucolasalaattia / pinaatinlehtiä
  • 285 g
    kikherneitä (Gogreen)
  • 0.5 dl
    sitruunamehua
  • 1 kpl
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 3 rl
    kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 50 g
    parmesaanijuustolastuja
  • 1 dl
    persiljaa hienonnettuna
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa
 

Ohjeet

Yhdistä kikherneet, sitruunamehu, murskattu valkosipulin kynsi, oliiviöljy ja persiljasilppu. Anna kikherneiden marinoitua vähintään 30 minuuttia.

Laita annoslautasen pohjalle rucolasalaattia tai pinaatinlehtiä. Lisää marinoidut kikherneet rucolasalaatin päälle. Asettele parmesaanijuustolastuja salaatin päälle. Ripottele annosten päälle ripaus merisuolaa ja ripaus mustapippuria myllystä.