Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
3
3
Osuvuus
75%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, välipala, vaikea, leivonnaiset, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
4 viipalettapituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
-
4 viipalettapituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää
- Kostutukseen
-
1.5 dlliha- tai kasvislienta tai maitoa
- Tahna
-
75 gohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
-
1paprika pieneksi pilkottuna
-
200 gsulatejuustoa
-
0.5 dlhienonnettua ruohosipulia
- Tahna 2
-
200 gvalkosipulisulatejuustoa
-
1 dlkermaa
-
2 dlsilputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)
- Koristeluun
-
0.8 dlmaitoa
-
0.5paprikaa pienenä silppuna
-
200 gsulatejuustoa
-
15pala ohutta purjoa suikaleena
-
0tuoretta kurkkua
-
0persiljaa
Ohjeet
Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
© SOK viestintä ja julkaisut