Kinkku-kasviskakku
Tykkäämiset
3 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, vaikea, leivonnaiset, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Kinkku-kasviskakku

10:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 4 viipaletta
    pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
  • 4 viipaletta
    pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää
  • Kostutukseen
  • 1.5 dl
    liha- tai kasvislienta tai maitoa
  • Tahna
  • 75 g
    ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
  • 1
    paprika pieneksi pilkottuna
  • 200 g
    sulatejuustoa
  • 0.5 dl
    hienonnettua ruohosipulia
  • Tahna 2
  • 200 g
    valkosipulisulatejuustoa
  • 1 dl
    kermaa
  • 2 dl
    silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)
  • Koristeluun
  • 0.8 dl
    maitoa
  • 0.5
    paprikaa pienenä silppuna
  • 200 g
    sulatejuustoa
  • 15
    pala ohutta purjoa suikaleena
  • 0
    tuoretta kurkkua
  • 0
    persiljaa
 

Ohjeet

Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA